Ny drakt & nye verktøy

I en verden der endring er den eneste konstanten, jobber vi i &Partners kontinuerlig med å bli enda bedre. Derfor lanserer vi nå nye nettsider, en oppdatert visuell profil, og ønsker nye &Partnere velkommen på laget – alt for å sikre at du får maks verdi ut av en av livets viktigste investeringer. 

Fortsatt de samme gode folka & enda flere

Selve kjernen av &Partners står urokkelig, og vi er fortsatt de samme dedikerte menneskene som er eksperter på å få maks verdi ut av lokalkunnskap. Alt vi gjør handler om å skape verdi for kunden våre. Verdi i form av å ta ut hele potensialet i hva en bolig er verdt – men også i form av tillit og trygghet, som gir lave skuldre og kaldt hode når det trengs. 

For å gjøre det, må vi være der verdien skal skapes – både med bena på bakken, øye for beliggenheten og hjerte for stedet. Derfor knytter vi stadig til oss flere kontorer, nettopp for å sikre at vi alltid kan hjelpe deg med å få mest ut av en av livets viktigste investeringer – der du er. 

Nye nettsider & bedre kundeopplevelse 

Vi vet at det å selge eller kjøpe bolig kan være både tidkrevende og nervepirrende. Derfor jobber vi for at du skal ha hvilepuls underveis, og gledestårer ved veis ende. Våre nye, optimaliserte nettsider gjør det enklere for deg å oppnå boligdrømmen, enten du skal selge eller kjøpe.

Samtidig som brukeropplevelsen blir mer effektiv for deg, sikrer optimaliseringen at vi kan ta i bruk markedsledende teknologi som sikrer målrettet annonsering – samt gjør det enklere for deg å finne drømmeboligen. Du får mer igjen for investeringen din, og vi får mer tid til å bruke på den aller viktigste partneren vår, nemlig deg.

Ny & modernisert drakt 

Vår oppdaterte profil styrker både merkevaren og posisjonen vår, og bidrar til å gjøre oss enda mer synlige i markedet. Uansett hvilken side av boligdrømmen du står på, vil dette være med på å bidra til at du finner boligen du har lett etter, eller får flere interesserte kjøpere. 

Vi gleder oss til å ta i bruk vår nye verktøykasse, som lar oss hjelpe deg å oppnå boligdrømmen din – mer effektivt og med høyere kvalitet enn noensinne. 

Hilsen alle oss i &Partners.