&Partners partner opp med Hjem.no

– en helt ny tjeneste for kjøp og salg av bolig!

Hjem.no er en utfordrer i et marked som har vært uten konkurranse i en årrekke, og tjenesten drives av eksperter innen boligsalg, nemlig vår egen bransje. Løsningen tar i bruk ny teknologi som effektiviserer måten vi matcher kjøper og selger på, og bidrar til utvikling innenfor et område som fram til nå har vært preget av høye priser og små teknologiske framskritt. 

Vi i &Partners er opptatt av å stadig lete etter det som gir våre kunder enda bedre muligheter til å lykkes i boligmarkedet. Derfor er vi selvsagt med på både eier- og brukerside av Hjem.no, og vi er sikre på at denne løsningen vil bidra til at enda flere oppnår boligdrømmen, sier Marianne Garang, adm.dir. i &Partners. 

Spesialtilpassede annonser og mer presise treff

Med Hjem.no tar vi i bruk ny AI-teknologi som bidrar til å treffe langt flere kjøpere og med større presisjon enn med tradisjonelle annonseløsninger. Verktøyet tar nemlig høyde for mye mer enn bare område og boligtype. Det forholder seg blant annet til kjøpers preferanser helt ned til planløsning og interiør, og ved hjelp av algoritmer sorterer hjem.no bilder basert på hva som er viktigst for den aktuelle, potensielle kjøperen. Du kan regelrett tegne inn områdene du ønsker å kjøpe bolig i, og er du f.eks spesielt opptatt av baderommets størrelse og standard, kan du velge at dette fremheves i alle annonsesøk.  I tillegg blir det enklere å sammenligne boliger og få oversikt over totalkostnader. Tjenesten vil også anbefale leiligheter basert på kjøperens interesse, selv om boligen ikke treffer akkurat på hva kjøperen har søkt på. 

Et tradisjonelt boligsøk er ofte svært avgrenset, og vi vil ikke at du skal gå glipp av en mulig kjøper fordi boligen din er et par kvadratmeter for liten eller for stor. Spesielt ikke når vi vet at en ekstra budgiver kan øke salgsprisen på en bolig med opp til 3,5%. hjem.no vil bidra til et flere kjøpere oppdager boligen din på en ny måte, og dermed kan du oppnå flere på visning og i budrunde, og flere kan finne sin drømmebolig.

Tjenesten ble lansert i april og flere har allerede svært god erfaring med den nye løsningen. Nå gleder vi oss til å ønske deg velkommen til hjem.no og presentere din bolig på en måte som er smartere, mer effektiv og billigere enn løsningene du er vant med.

Hilsen alle oss i &Partners.